Om oss – Brogranit gravstenar

Brogranit – Ett stenhuggeri i Bohuslän nära Göteborg

Brogranit grundades 1965 i Brodalen i Lysekils kommun. Sedan 1995 drivs Brogranit av Siv Boström, och är än idag ett småskaligt stenhuggeri där traditionen bevaras i mötet med nutida formgivning.  Stenhuggeriet finns mer specifikt i Munkedal mitt i Bohuslän några minuter öster om E6an. Läget ger oss korta transporter oavsett om det är i Göteborg eller annan ort som dagens arbete ska utföras. Parkering delar vi med Munkedals Plantskola. 

Brogranit om oss

Sedan 1995 drivs Brogranit av Siv Boström.
– Det finns inga mellanhänder vilket innebär att önskemålen framförs direkt till oss och tillsammans med kunden bestäms sedan utformningen av gravvården.

Eftersom vi är ett litet familjeföretag har vi möjlighet att vara flexibla och ge utrymme för personliga lösningar.
Som kund ska du känna dig i centrum oavsett om det gäller en liten komplettering, en ny gravvård eller en omfattande restaurering.

Vad utmärker Brogranit Stenhuggeri?

Brogranit är ett litet stenhuggeri i Bohuslän med personligt engagemang. Det finns inga mellanhänder, vilket innebär att önskemålen alltid framförs direkt till oss. Tillsammans med kunden bestäms sedan utformningen av gravvården eller skulpturen. Eftersom vi är ett litet familjeföretag har vi också möjlighet att vara flexibla och ge utrymme för personliga lösningar. Som kund ska du känna dig i centrum oavsett om det gäller en liten komplettering, en ny gravvård eller en omfattande restaurering.

Vad gör Brogranit Stenhuggeri?

Brogranit är specialiserade på gravstenar. Sedan 1965 har vi utformat, tillverkat och sålt gravstenar där traditionell bearbetning möter modern design. Våra gravstenar utformas alltid efter kundens önskemål och vi arbetar med en mängd olika stensorter, ornament, utsmyckningar och textstilar. Gemensamt för våra gravstenar är att de tillverkas med ett traditionellt hantverk och av natursten av god kvalitet för att passa i vårt klimat.

Brogranit gör även andra specialarbeten som vaser, skulpturer och övriga presentartiklar. Här kan du se ett urval av olika specialarbeten vi har designat och tillverkat. Dessutom utför vi gravtvätt på gravstenar och vi har även ett miljövänligt rengöringsmedel för rengöring av gravstenar som du själv kan använda.

Kom i kontakt med Brogranit Stenhuggeri

Önskar du designa en gravvård? Ring eller skicka ett mail till oss, så kan vi bestämma tid för ett första möte  där vi går igenom dina önskemål och tankar. Därefter börjar vi tillverka en gravvård eller annan önskad skulptur. Att utforma just en gravvård är en känslofull process där många tankar och minnen behöver få bearbetas och växa fram innan man kommer till ett beslut. Vi vägleder dig i processen och låter den ta tid.

Telefon: 0524 – 409 50
Mobil: 0705 – 81 28 32
Mail: info@brogranit.se

Varmt välkommen in till stenhuggeriet i Bohuslän!

Miljöpolicy

Miljödiplomering är ett praktiskt och effektivt miljöledningssystem för små
och medelstora verksamheter och uppfyller Svensk Miljöbas kvalitetskrav.
Vi arbetar systematiskt med att minimera miljöpåverkan.

miljodiplom

Tid och eftertanke åt var och en är viktigt.
Vi är en del av ett helhetsintryck som ska leva vidare.

Dela: