Om oss – Brogranit gravstenar

Brogranit – ett stenhuggeri med personligt engagemang

Ett småskaligt stenhuggeri där traditionen bevaras i mötet med nutida formgivning.  Vi finns i Munkedal mitt i Bohuslän några minuter öster om E6an. Läget ger oss korta transporter oavsett om det är i Göteborg eller annan ort som dagens arbete ska utföras. Parkering delar vi med Munkedals Plantskola.
Brogranit om oss

Vad gör Brogranit stenhuggeri?

Brogranit är specialiserade på gravstenar. Vi formger, tillverkar och säljer gravstenar där traditionell bearbetning möter modern design. Vi har inget lager utan varje gravsten görs på beställning och utformas efter kundens önskemål.  Vi arbetar med en mängd olika stensorter, ornament, utsmyckningar och textstilar. Gemensamt för våra gravstenar är att de är ett traditionellt hantverk i natursten av god kvalitet för att passa i vårt klimat. Brogranit gör även andra specialarbeten som brukskonst och konstnärliga utsmyckningar. Här kan du se ett urval av olika specialarbeten vi har designat och tillverkat.

Vad utmärker Brogranit Stenhuggeri?

Eftersom vi är ett litet familjeföretag har vi möjlighet att vara flexibla och ge utrymme för personliga lösningar.
Som kund ska du känna dig i centrum oavsett om det gäller en liten komplettering, en ny gravvård eller en omfattande restaurering.
– Det finns inga mellanhänder vilket innebär att önskemålen framförs direkt till oss och tillsammans med kunden bestäms sedan utformningen av gravvården.

Tid och eftertanke åt var och en är viktigt.

Vi är en del av ett helhetsintryck som ska leva vidare.

Kom i kontakt med Brogranit Stenhuggeri

Önskar du vår hjälp?
Ring eller skicka ett mail till oss, så bestämmer vi tid för ett första möte där vi går igenom dina tankar och önskemål. Att utforma en gravvård är  känslofyllt där många tankar och minnen behöver få bearbetas och växa fram innan man kommer till ett beslut. Vi vägleder dig i processen och låter den ta tid.

Telefon: 0524 – 409 50
Mobil: 0705 – 81 28 32
Mail: info@brogranit.se

Varmt välkommen till stenhuggeriet i Bohuslän!

Miljöpolicy

Miljödiplomering är ett praktiskt och effektivt miljöledningssystem för små
och medelstora verksamheter och uppfyller Svensk Miljöbas kvalitetskrav.
Vi arbetar systematiskt med att minimera miljöpåverkan.

miljodiplom

Dela: