Brogranit | Stalevägen 19 | 455 34 Munkedal | Tel: 0524 - 409 50 | info@brogranit.se


Hem  |  Gravstenar  |  Gravtvätt  |  Galleri  |  Vaser  |  Specialarbeten  |  Om oss  |  Kontakt

Brogranit - Ett stenhuggeri i Bohuslän nära Göteborg


Brogranit grundades i mitten av 1970-talet i Brodalen i Lysekils kommun. Sedan 1996 drivs Brogranit av Siv Boström, och än idag är Brogranit ett stenhuggeri i Bohuslän med närhet till Göteborg. Vårt stenhuggeri finns mer specifikt i Munkedal, i direkt anslutning till Munkedals plantskola.


Sedan 1996 drivs Brogranit av Siv Boström.

- Det finns inga mellanhänder vilket innebär att önskemålen framförs direkt till oss och tillsammans med kunden bestäms sedan uformningen av gravvården.Eftersom vi är ett litet familjeföretag har vi möjlighet att vara flexibla
och ge utrymme för personliga lösningar.

Som kund ska du känna dig i centrum oavsett om det gäller en liten
komplettering, en ny gravvård eller en omfattande restuarering.

Vad gör Brogranit Stenhuggeri?


Brogranit är specialiserade på gravstenar. Sedan mitten av 1970-talet har vi utformat, tillverkat och sålt gravstenar där traditionell bearbetning möter modern design. Våra gravstenar utformas alltid efter kundens önskemål, och vi arbetar med en mängd olika stensorter, ornament, utsmyckningar och textstilar. Gemensamt för våra gravstenar är att de tillverkas med ett traditionellt hantverk och av natursten.

Brogranit gör även andra specialarbeten som vaser, skulpturer och övriga presentartiklar. Här kan du se ett urval av olika specialarbeten vi har designat och tillverkat. Dessutom utför vi gravtvätt på gravstenar och vi har även ett miljövänligt rengöringsmedel för rengöring av gravstenar som du själv kan använda.

Vad utmärker Brogranit Stenhuggeri?


Brogranit är ett litet stenhuggeri i Bohuslän med personligt engagemang. Det finns inga mellanhänder, vilket innebär att önskemålen alltid framförs direkt till oss. Tillsammans med kunden bestäms sedan utformningen av gravvården eller skulpturen. Eftersom vi är ett litet familjeföretag har vi också möjlighet att vara flexibla och ge utrymme för personliga lösningar. Som kund ska du känna dig i centrum oavsett om det gäller en liten komplettering, en ny gravvård eller en omfattande restaurering.

Kom i kontakt med Brogranit Stenhuggeri


Önskar du designa en gravvård? Ring eller skicka ett mail till oss, så kan vi bestämma tid för ett första möte. Där går vi igenom dina önskemål och tankar, sedan börjar vi tillverka en gravvård eller annan önskad skulptur. Att utforma just en gravvård är en känslofull process där många tankar och minnen måste få bearbetas och växa fram innan man kommer till ett beslut. Vi vägleder dig i processen och låter den ta tid.

Telefon: 0524 - 409 50
Mobil: 0705 81 28 32
Mail: info@brogranit.se

Varmt välkommen in till vårt stenhuggeri i Bohuslän!Miljöpolicy


Miljödiplomering är ett praktiskt och effektivt miljöledningssystem för små och medelstora verksamheter och uppfyller Svensk Miljöbas kvalitetskrav. Vi arbetar systematiskt med att minimera miljöpåverkan och kommer under året att genomgå en miljörevision som
leder till diplomering.

Tid och eftertanke åt var och en är viktigt.
Vi är en del av ett helhetsintryck som ska leva vidare.